Gradska knjižnica Županja – Zupanja
fade
145
single,single-listing-item,postid-145,eltd-booking-1.0,eltd-core-1.0,eltd-overlapping-content-enabled,zupanja-ver-1.0.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-blog-installed,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Background Image
Gradska knjižnica Županja Veliki Kraj 66
Nazovite nas u bilo koje vrijeme Telefon: +385 32 832 711
Pon - Pet: 06:00 - 18:00
Spetifikacije
Building Level:1st Floor

 

Županjci su osim prvog igranja nogometa i prvog teniskog reketa rano spoznali snagu i djelotvornost pisane riječi i knjige, jer je još 1838. godine u Županji djelovala Hrvatska čitaonica.

Županjci su osim prvog igranja nogometa i prvog teniskog reketa rano spoznali snagu i djelotvornost pisane riječi i knjige, jer je još 1838. godine u Županji djelovala Hrvatska čitaonica. Županjci su u skladu s tim razvijali svoj kulturni život i svijest. Knjižnica je bila i ostala središtem i žarištem kulturnog života, prosvjećivanja, izobrazbe, ali i nacionalne svijesti u ovom turbulentnim graničnom području gdje se susreću različite vjere i civilizacije. Knjižnica nudi veliki broj različitih naslova kako u dječjem tako i u odjelu za odrasle. Raspolaže i čitaonicom gdje se može pročitati dnevni tisak, a vrlo često je organizator predstavljanja književnih djela, raznovrsnih programa, koncerata i radionica.

Nema recenzija

Post a Comment

Napišite recenziju.

Veliki Kraj 66

Get Directions
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email